DisclaimerAan het onderhoud van deze website wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Toch bestaat de mogelijkheid dat de informatie op deze website niet helemaal correct en/of volledig wordt weergegeven, niet goed is doorgegeven of na verloop van tijd is verouderd.

Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Stichting Voorbereiding Herbouw Schip Domkerk sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website. Mocht u onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons meldt via het contactformulier op deze website of rechtstreeks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Voorbereiding Herbouw Schip Domkerk heeft geen invloed op de informatie van derden die op deze website via hyperlinks wordt aangeboden.

 Wat is Project 2074
 Waar is Project 2074
BlokFoto1 BlokFoto2
 
Nieuws

x

Nieuwsbrief 21 is uit!
Maart 2017


Aandacht voor een belangrijke bestuurswissel, een toelichting op de doelstellingen en plannen, nieuws uit de werkgroepen en het eerste deel van een serie waarin we op zoek gaan naar de roots van onze kathedraal.

 

Lees verder...

 

 
 Domstad
 Domplein
BlokFoto3 BlokFoto4
 Domkerk
 Domtoren
BlokFoto5 BlokFoto6